Geld verdienen als model

Geld verdienen als model

Als je aan de slag gaat als model dan krijg je via onze website natuurlijk betaald voor je inzet en diensten. Het werken als model is dus niet op basis van TFP basis of werken in ruil voor gratis materiaal zoals foto's of video's. Zoals geschreven gaat het om werkzaamheden via de webcam en waar jij voor iedere minuut dat je doorbrengt met bezoekers zult worden betaald. Dit kan je op ieder moment ook bijhouden op een aparte pagina met daarin de door jouw gedane verdiensten. Op deze pagina gaan we wat dieper in op de materie van hoeveel geld je als model kunt verdienen, wanneer je uitbetaald krijgt en hoe je jouw doelstelling iedere maand kunt verbeteren. Als model geniet je van vele priveledges en bieden wij de hoogste uitbetaling in Nederland en Vlaanderen. Betaling vindt altijd per bank plaats met een maximum van 3x per maand.

Een webcam model dat serieus bezig is kan bedragen van € 4000 tot wel € 7000 per maand verdienen. Dit heeft te maken met beschikbaarheid (vaak fulltime), de manier waarop hij of zij shows weet te geven en hoelang bezoekers gemoeid zijn met een persoonlijke chat. De langer men met elkaar actief is des te beter je ook betaald zult krijgen. Als je weinig tot geen tijd hebt om fulltime te werken is dat ook geen ramp. Ook met beperkt aantal uren per dag of per week kan je nog steeds goed geld verdienen als model. Uitbetaling vindt altijd plaats per bank en kan tot op maximum van 3x per maand worden ingesteld. Zo beschik je dus iedere week ook over extra geld. Voor meer info lees je hieronder verder naar de tabel met verdiensten als model. Deze bedragen zijn echt en worden met zekerheid ook uitgekeerd.


Overzicht verdiensten

Als model actief achter de webcam verdien je een basis tarief van € 0,22 per minuut per bezoeker. Bij inschrijven wordt alles in een later stadium aan je bekend gemaakt met hoe alles werkt. In het kort komt het erop neer dat je straks kunt beschikken over een eigen chatroom, en bezoekers in deze chat kunnen deelnemen. Zij betalen voor toegang in jouw chatroom en zij kunnen met jou chatten en je tegelijk bekijken via de webcam. Heb je 10 bezoekers in een minuut actief in jouw chatroom dan liggen jouw verdiensten op € 0,22 x 10 = € 2,20 per minuut. In tien minuten tijd is dat ruim € 22,20. Als je dit over een vol uur uitsmeert dan heb je het over € 133,20. Ken jij een beroep elders dat aan de hand van jouw inzet en performance als model zoveel kan uitbetalen? Vast niet! Als een bezoeker prive gaat dan levert jou dat € 0,80/min op.

Veel bezoekers verwachten ook een bepaalde show of het opvoeren van een bepaalde fetish of fantasie dat zij graag hebben. Denk aan het laten zien van je voeten, billen of het spelen met jezelf in combinatie met gebruik van speeltjes. Als je het goed doet dan zal je zien dat het overgrote deel van bezoekers jou ook positief zullen beoordelen en ze ook vaker terug zullen komen. Wij zien vooral veel studenten in financieel moeilijke tijden zich aanmelden voor modellen werk. Dit is mischien het juiste moment om in te stappen en op leuke wijze aan de slag te gaan als model voor de webcam. Het geld verdienen is relatief gemakkelijk zonder echt hoge vereisten aan waaraan je moet voldoen. Wel is het zo dat de minimum leeftijd 18 jaar of ouder is en je woonzaam moet zijn in Nederland of Belgie voor deelname.