Verantwoord thuiswerk

Thuiswerk als webcam model

Als je als model aan de slag gaat met thuiswerk via de webcam, dan is het raadzaam om enkele zaken in acht te nemen. Een goed en gestructureerde werkwijze zorgt ervoor dat je makkelijker aan de slag kunt en dit ook vol kunt blijven houden met werken als model. Als eerst is het belangrijk om alle technische zaken zoals een computer, een webcam en internet verbinding actief te hebben. Vervolgens is de ruimte in waarin je werken gaat erg belangrijk. Zorg dat je alles binnen handbereik hebt en voldoende belichting aanwezig is. Goedkope webcams kunnen vaak slecht tegen donkere ruimtes en is het belangrijk dat een betalende bezoeker natuurlijk goed zicht op je hebben kan. Je internet verbinding dient in ieder geval snel genoeg te zijn zodat het geen haperend scherm zal weergeven. De snelheid van je PC is ook van toepassing.

Zodra je er goed voor zit en reeds gesettled bent dan kan je jezelf inloggen en live inschakelen. Je zult nu op vele websites als actief worden vermeld en bezoekers worden op de hoogte gebracht dat je bent ingeschakeld. De eerste gasten kunnen je chat betreden en gelijk vragen aan je stellen. Het is belangrijk dat je voor jezelf het overzicht houdt en de structuur hierin ook bepaald. Een uurtje cammen per dag is een goede start en helpt bij het geld verdienen als model. Je zult vaak voorstellen of uitnodigingen krijgen voor het maken van fysieke afspraakjes. Hoewel het niet verboden is raden wij dit niet zomaar met onbekende te doen. Je weet immers niet met wie je afspreekt. Als je nieuwsgierig bent zie dan pagina inschrijven.


Andere leuke weetjes

Webcammen is al vanouds het best betalende thuiswerk sinds de komst van internet. Er zijn vele vormen van thuiswerk te vinden zoals inpak, bel of email marketing maar bewezen is dat contact met cams blijvend toekomst heeft. Als je nederlands / vlaams spreekt, schrijft en ook een beetje engels kunt is dit technisch al voldoende om mee te kunnen doen met het grootste internationale netwerk waar leuke modellen altijd welkom zijn. Je leeftijd dient vanaf 18 jaar of ouder te zijn (boven de 40 plus kan natuurlijk ook). Als je een stel bent en samen wat meer wilt experimenteren dan is dit mischien een goede opstap. Het is gratis, kost niets en levert naar verhouding veel leuks op. Houdt er wel rekening mee dat als model je ook belasting moet betalen met dit soort thuiswerk. Dit omdat het officieel een legaal inkomen betreft.

Als je verdere vragen hebt of meer wilt weten, dan vindt je altijd een support team aanwezig welk jouw vragen kan beantwoorden. Zij hebben voor meer dan 15 jaar ervaring en weten je altijd een gepast antwoord te bieden. Als je bijv. een werkeloos uitkering hebt, in de bijstand zit of mogelijk een wajong bezit dan kan je de overstap maken (in overleg met jouw uitkeringsinstantie). Ideaal voor als je zonder uitkering verder wilt en direct met een goede potentie wilt starten. Onthou dat het werken als model niet permanent hoeft te zijn maar je dit als een tussenstap kan zijn ter overbrugging van je studie, opleiding of als je gewoon snel geld nodig wilt hebben en ervoor wilt werken. Wij bieden dames, heren en stellen vanaf 18 jaar het leukste programma op gebied van verantwoord en veilig thuiswerk.